Don’t miss the next upload by ikz!

Join free & follow ikz to be the first to hear it.

Join & follow
Share
Podkazt 29. Badihali - Funk Breaks 2010 - A Hip Hop Symphony

Podkazt 29. Badihali - Funk Breaks 2010 - A Hip Hop Symphony

About the show

Playing tracks by

Grandmaster Flash and the Furious Five, Royal House, Coldcut, Incredible bongo band, Afrika Bambaataa and The Jazzy 5 and more.

A hazai disco böllér, Badihali mutat nekünk pár nem disco darabot.

Dedicated to Eliana, Leah and Mimi

Valamikor 2000 környékén csináltam az első, az internetre is felkerült mixemet "Funk Breaks" címmel. Annak ellenére, hogy azt egy házibuli előtt vettük fel minidisc-re (!!!) egy olcsó keverővel és playlist soha nem volt hozzá, ez volt minden idők legnépszerűbb Badihali mixe a Tilos oldaláról letöltők körében.
Az ikz.hu felkérése olyan zenéket várt tőlem, amit egyébként nem szoktam játszani, így arra gondoltam, hogy érdemes lenne ezt a régi hip hop mixet újra felvenni, vadiúj tűkkel, profi stúdióban, kicsit újragondolva, és olyan számokkal kiegészítve, amik akkor valamiért nem kerültek be a válogatásba.
Remélem, hogy sokaknak tetszeni fog ez az új változat és köszönöm az ikz.hu-nak a felkérést, valamint a mix elkészítésében nyújtott segítséget!

Badihali, lemezrégész
http://ikz.hu/2010/podkazt-29-bad…p-hop-symphony/

Comments

kondo_tsukasa

very solid!

Maczák Balázs

Vááá, imádom ezt a mixet, körülbelül 2001 (14 éves korom óta) hallgatom, baromi jól szól az új verzió, meg pár kicsit szerencsétlen váltás is javítva lett. Nagyon örültem neki!

hillsidaz
hillsidaz

n1ce job!