Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Harold Thiehatten
Share
Mathilde Willink Festival

Mathilde Willink Festival

Playing tracks by

Marjol Flore, David Bowie, KLF & Tammy Whynette and Bryan Ferry.

Chart positions

This show was 2nd in the global interview chart, 4th in the global news chart, 6th in the global community radio chart, 15th in the global alternative chart and 39th in the global disco chart.

Ik ben als de maan. Ik wordt pas zichtbaar als ik door de zon van anderen wordt beschenen . Ik ben een illusie, opgeroepen door de mensen om mij heen. Was getekend Mathilde Willink.
40 jaar na haar overlijden spreekt het fenomeen en levend kunstwerk nog steeds tot de verbeelding. 7 Juli de geboortedag van Mathilde wordt in haar geboortestad Terneuzen uitgeroepen tot Mathilde-dag . Op deze dag wordt er een Mathilde festival georganiseerd waar een kleurrijk gezelschap van beeldende kunstenaars, modeontwerpers , muzikanten en paradijsvogels in Terneuzen de handen ineen hebben geslagen om Mathilde-dag te vieren met een groots kunstfestival.
Hierdoor blijft Mathilde zichtbaar en blijft ze toekomstige generaties inspireren , zichtbaar als ze door de zon van anderen wordt beschenen, als een illusie opgeroepen door mensen die haar nog immer bewonderen.
Te gast in de studio initiator van Mathilde-dag kunstenaar Roeland van der Kley en kunstenaar Tamara Jongsma

Comments