Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Harold Thiehatten
1:02:25
Share
Gordijnen dicht

Gordijnen dicht

Playing tracks by

Bronski Beat, Grace Jones, Kylie Minogue and Boy George.

Chart positions

This upload was 1st in the #interview chart, 1st in the #community radio chart, 4th in the #alternative chart and 10th in the #nu-disco chart.

Door de snelle digitalisering is ons land nu een moderne en levendige informatiesamenleving. Hierdoor is het onderwerp privacy een hot item , als we pakweg 25 jaar geleden privacy wilden dan deden we de gordijnen dicht en de achterdeur op slot . Wifi- tracking , gezichtsherkenning en algoritmes bepalen ons dagelijks leven . Toch heeft iedereen het recht op een privé domein dat niet voor de buitenwereld bestemd is . Op 30 Juni organiseert D66 een symposium in Amsterdam over privacy van de 19e naar de 21e eeuw . Te gast in de uitzending Eva de Vries , advocaat bij van Doorne advocaten . Ze is verbonden aan de sectie Intellectuele Eigendom en maakt deel uit van het privacy team . Namens D66 maakt ze deel uit van algemeen bestuur van Amsterdam centrum en Klaus van den Berg voor de D66 actief bij de afdeling digitaal66. [email protected] foto © Wanda Tuerlinckx ,Robird Jerrie ,winnaar tech transfer award , European Robot forum 2016 Ljubjana Slovenië

Comments

sroel_bemeyle

Excellent work.

Jean Toulouse

MEMORIES <3 nice work !! Jean

Anna70
Anna70

Top interview!

Isabelles
Isabelles

zeer boeiend onderwerp en vond het een lekker lopend gesprek, je gasteren waren goed op elkaar ingespeeld. Ik ga hier zeker meer over volgen, thanx!

Harold Thiehatten

© Wanda Tuerlinckx, ‘Robird Jerrie’ van Clear Flight Solutions, Nederlandse winnaar ‘Robirds’ van de eerste Tech Transfer Award ooit tijdens European Robot Forum 2016, Ljubljana, Slovenië.

Dj Baloo
Dj Baloo

very nice

JEFF GREYCO

Only top music! I liked this dj-set!

DJ SLIM SLADEY

TUNES GREAT MAN

Harold Thiehatten

Thank you Slim Sladey :-)