Keep up to date with every new upload!

Join free & follow dreamachine_Kanal103
Share
  • 33
  • 6 years ago
Мракмикс #1 - Fitz од Новиот Почеток

Мракмикс #1 - Fitz од Новиот Почеток

Филип Тасевски - Фиц, вокалист и гитарист во скопскиот состав Новиот Почеток, во првото издание на Мракмикс за dreamachine на Канал 103. Веќе 10 години е дел од алтернативната сцена, проверете http://www.noviotpochetok.com/ и http://fitzmusic.bandcamp.com/ за неговиот соло проект.

Comments