Keep up to date with every new upload!

Join free & follow dobrolific
Share
Sinele Invinge cu Mihai Dobrovolschi. Peter Pan.

Sinele Invinge cu Mihai Dobrovolschi. Peter Pan.

Playing tracks by

Savages.

Peter Pan este o poveste care si-a castigat prin longevitate dreptul de-a fi basm. Initial a fost o piesa de teatru cruda, sangeroasa dar in 2003 a aparut un film cu acelasi titlu in care violenta a fost temperata. Productia a fost finantata de Mohamed Al Fayed in memoria fiului lui, Dodi, un tanar Pan milionar iubitor de printese, care a zburat prea fara griji.

In mod exceptional nu am luat niciun telefon, am preferat sa amintesc intreaga poveste. Filmul este plin de simboluri pe care incerc sa le evoc fara sa racesc magia. Zbor placut!

Comments

Florin Bugan

Semzatinal acest episod! Multumesc Dobro!

Liliana Stefanica

Mulțumesc Mihai! Nu văzusem filmul până să aud povestea ta care mi-a stârnit interesul. Am vizionat filmul după care am reascultat explicațiile tale și am rămas profunt impresionată. Îți urmăresc cu deosebit interes și bucurie toate transmisiunile tale, pe podcast pentru ca nu sunt in România și nu le pot asculta în direct. Ești cel mai tare în ceea ce faci și emisiunea ta este cea mai bună. Și pentru că ești un povestitor atât de bun dar și un înțelept ce-ar fi dacă ne-ai spune câte ceva despre filmul ”Inside Out”, un film la fel de plin de semnificații. Poate-ți vei face timp? :) Mulțumesc.