Keep up to date with every new upload!

Join free & follow djpat
Share
  • 12
  • 4 years ago
Club Generations 2015 part 13: Live Discomix on Dizgoradio.fm

Club Generations 2015 part 13: Live Discomix on Dizgoradio.fm

Playing tracks by

Scritti Politti ft Roger, Jaki Graham, Stephanie Mills, Loose Ends, Rufus & Chaka Khan and more.

Live discomix on may 20th - 2015.
Location Dizgo Radio FM studio.
http://www.dizgoradio.fm

Comments

djlucien
djlucien

BTW: ik sta ook op Mixcrate http://www.mixcrate.com/djlucien en daar worden mijn mixen toch meestal wel iets meer beluisterd dan hier op Mixcloud hahaha ;-)

djlucien
djlucien

Soms loopt de beat van de tracks tijdens de crossover ongelijk... bovendien kun je tracks beter niet crossfaden tijdens vocale stukken...
nu kan het zijn dat deze mix letterlijk live gemixt is, dus ter plekke in de studio... dan heb je minder controle over het geheel als wanneer je de mix thuis op de computer maakt. Maar ik vind door de slechte crossovers de mix niet lekker luisteren. Dit is slechts mijn persoonlijke mening hé..! Niemand hoeft die té delen...! :)

djpat
djpat

Dank voor je commentaar Lucien.
Alles klopt wat je zegt maar het is inderdaad live en ik schaam me niet om hem inclusief foutjes gewoon beschikbaar te stellen :-)
En ik probeer wel eens wat uit om vocalen elkaar op te laten volgen wat niet altijd goed uitpakt :-)
Maar nogmaals, je hebt gelijk misschien moet ik voor de live sessie de probeersels voor me houden.

djlucien
djlucien

You're welcome voor het commentaar :)

Misschien is het idd beter om tijdens live sessies voor zekerheid te gaan ;-)
zou het eerlijk gezegd niet weten aangezien ik zelf nooit live mix sessies doe.
Persoonlijk ben ik meer een "thuismixer" gewoon lekker voor mijn beeldscherm van mijn PC heerlijk losgaan op een mix :) hahaha.

Wekelijks maak ik een mix van 10/11 minuten (excl. intro!) voor lokale radiozenders Extra FM en mediagroep-EVA. Daardoor heb ik ondertussen ook wel weer wat dingen bijgeleerd hoor. Al doende leert men immers :)
Maar het crossfaden van tracks tijdens vocalen vind ik persoonlijk nooit zo'n geslaagd succes .. dan moet je immers écht goed weten waar je mee bezig bent, zoals bijvoorbeeld een Ben Liebrand. Hoewel ik soms ook weleens ITM uitzendingen hoor dat ik denk "ai ai ai!" hahaha maar goed, daar mag je dan niets over zeggen want Ben is immer THE MAN als het op mixen aankomt (vind ik grote BS persoonlijk want ook hij maakt weleens iets waar mijn nekharen rechtovereind van gaan staan LOL!).

Hey succes verder met de mixen die je maakt voor dat station kerel!

Groet, djlucien