Keep up to date with every new upload!

Join free & follow djlucien
Now These Are The 80's ! (part I)  (mixed by Lucien Vrolijk) - Various Artists

Now These Are The 80's ! (part I) (mixed by Lucien Vrolijk) - Various Artists

Playing tracks by

Paul Young 1983, Anya 1984, Miami Sound Machine 1985, Samantha Fox 1986, G'race 1983 and more.

Part I of 3 Non-Stop mixes featuring the sound of the 80's! (created Januari 2005)

To me the 80's are the best period in music history. Lots of hits from those days are often played on radio or even used in televison shows.

This megamix contains some hits from the 80's but also some Dutch 80's songs that may not sound familiar to you guys and girls who aren't from The Netherlands. However, I do hope you will enjoy listening to this 80's megamix.

All tracks are vinyl transfers from 12 Inches in my own personal collection!

Regards,
DJ Lucien

Comments

djlucien
djlucien

@ Dj Roy Funkygroove: dank voor je compliment Roy!

Waar ik mee sample vraag je? Dat is allemaal "handwerk" Roy .. dus knippen en plakken, het "eenvoudige" edit werk. Best arbeidsintensief maar dan heb je wél een goed resultaat vind ikzelf persoonlijk en jij klaarblijkelijk ook gezien je vraag :)

Ik mix overigens nog steeds met CEP 2.0 [CoolEdit Pro 2.0] een programma waar ik nu ongeveer zo'n 8 jaar mee werk en dat bevalt me nog steeds goed! Bovendien heb ik sowieso een niet conventionele manier van mixen dus .. een programma zoals Ableton zou dan ook niet werken voor mij .. ik ben beslist géén techneut, maar een mixer, zij het een amateuristisch mixer, naast mijn gewone reguliere baan.

Over de plaatkeuze: soms kun je niet om de gebruikelijke tracks heen, het moet immers wel bekent blijven klinken voor de luisteraars, maar ik ben wel iemand die de niet gebruikelijke tracks graag verwerkt in een megamix en dus stop ik soms hier en daar een minder bekende track in een megamix afgewisseld met de standaard bekende tracks.

Zo had ik onlangs in een Shopping Night Classicsmix [SNC] die wekelijks wordt uitgezonden op mediagroep-EVA op donderdagavond om 2 platen over 9 ['s avonds hoor lol] in de show "Koopavond Classics" de track "Handle With Care" van Travelling Wilburys verwerkt. Ook een track die niet vaak voorkomt in een megamix. Er staan ook wat SNC hier op Mixcloud. Ik zou zeggen ga ze eens beluisteren Roy :)

Nogmaals thanks voor de leuke reactie! :)

Dj Funkygroove

Ben benieuwd Lucien..waar sample je mee? Met een proggie op de pc? Leuke plaatkeuze trouwens.. niet zoals in radioland te doen gebruikelijk mots (more of the same)

djlucien
djlucien

@ Allard de Goede: thanks 4 the comment ..
however, it's up to the creator of the mix how many jingles he puts in the mix :)

[or haven't you noticed the jingles in Ben Liebrand's mixes? ;-) ]