Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Diversity Media
Share
Kapelja e Koces dhe Maqedonia Lindore

Kapelja e Koces dhe Maqedonia Lindore

Edhe një vit pas mbylljes të televizionit “A1” dhe gazetave të Velija Ramkovskit, nuk po përfundon tendenca e pushimit nga puna e gazetarëve dhe punonjësve në medie. Rasti i fundit është ai i televizionit “Kanal 5” dhe i gazetarëve të Media Print Maqedoni. Ekspertët mendojnë se ky proces do të shkaktojë shkatërrimin përfundimtar të gazetarisë cilësore. Menaxherët arsyetohen se po ulin shpenzimet. Nga ana tjetër, në llogaritë e medieve po evidentohen fitime të mëdha.

Comments