Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Brugner
Get closer to your favourite creators with Mixcloud Select.Read more
Subscribe Monthly
Share
RAP ATTACK (tribute mix to early Romanian Hip Hop)

RAP ATTACK (tribute mix to early Romanian Hip Hop)

Chart positions

This show was 8th in the global rap chart.

Propunem o calatorie muzicala in lumea hip hop-ului romanesc in stare incipienta, sub egida Urban Groove. Culese si atent selectionate de Brugner, bucatile de fata incearca sa le dea o idee si celor nascuti dupa anii 90, despre ceea ce a insemnat hip hop-ul pentru romani la inceput. Desigur ca multe alte piese ar fi avut loc aici, insa din pacate modul de lucru din acea vreme nu era unul profesionist si multe dintre ele s-au pastrat atat de slab calitativ incat nici nu pot fi luate in calcul. Nu ne-am axat strict pe anii 90, insa am incercat sa aducem acea savoare a anilor de la inceput. Trupele umblau disperate dupa instrumentale, orice pasaj liber gasit pe piese de afara, devenind o potentiala idee de piesa.
In alta ordine de idei, respectul si aprecierea noastra merg catre Vorbire Directa (considerata prima trupa de HH RO), M&G, R.A.C.L.A., B.U.G. Mafia (pe vremuri Black Underground), RAN/S, Parazitii, Klansmen, La Familia, Il-Egal, Morometzii, Delicventii, Pirats Klan, etc.

Comments

radhoo83
radhoo83

Superb!Steagu' sus!Respect! 🚀

Bogdan Nicolae Cojocaru

@brugner data viitoare baga si un Getto Daci te rog...

Chirica Tudor

Foarte frumos! Big UP tuturor care au pus bazele rap-ului in Romania, tuturor care au facut treaba asta atunci cand era foarte greu sa tragi o piesa, sa gasesti un beat, sau sa asculti o piesa de afara! Pace Brugner pentru mix si pentru sustinerea miscarii de zeci de ani!

Adrian Stamate

ce surpriză plăcută! mixul ăsta m-a aruncat direct in anii-n care o ardeam aiurea da` mişto.aştept şi un mix in care să bage Getto Dacii

Paun Lucian Aurelian

well done bro'...te aplaud din picioare

Georgel Marin

bune piese alese bine imi plac cum se intrepatrund , bitul insistent de la piesa ce sta sa vina rupeeee..felicitari!

Gabriel Hîrjău

Tupeu de borfas rulzzz

Brugner

@ilie sabin: multumesc. Ma simt flatat! Multumiri de altfel tuturor celor care au lasat commenturi aici.

Radu Stelian

Big up la băieții . Genial mix