Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Behare Bajraktari
Shaqir Salihu-Zëri i Amerikës VOA                 ON AIR RTK-RADIO    30.11.2017

Shaqir Salihu-Zëri i Amerikës VOA ON AIR RTK-RADIO 30.11.2017

Shaqir Salihu, zëri emblematik i Zërit të Amerikës nga Uashingtoni
Libri: “RRËFIME LIRIE” - Shtegtimi i një mësuesi shqiptar nga burgjet serbe te Zëri i Amerikës
Për shumë vite gazetar i “Zëri Amerikës”, ndërsa tash pas moshës 75 vjechare është me një status tjetër, atë të veprimtarit patriot e atdhedashës, është i kudo-ndodhur në veprimtaritë e komunitetit shqiptarë, në Ëashington dhe New York, dhe jo vetëm.
Shaqir Salihu, e filloi punën në Zërin e Amerikës, në fillim të viteve ‘80-ta, pasi kishte shkuar në Amerikë, si refugjat politik nga Kosova.
Ndërsa doli në pension pas një karriere të pasur 30 vjeçare.
Duket që ende nuk ka ikur nga Zëri i Amerikës, sepse i biri, Ilir Salihu, punon prej disa vitesh në departamentin e teknikës dhe shpesh i takon të punojë edhe për programin Ditari, si producent.

Comments