Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Behare Bajraktari
Florent Bajrami - Associadet Pres/ Grupi Troja/gitarist                  ON AIR RTK-Radio 20.09.2017

Florent Bajrami - Associadet Pres/ Grupi Troja/gitarist ON AIR RTK-Radio 20.09.2017

Media. Muzika.Udhëtimi. Eventet. VIP.
Florent Bajrami, gitaristi i grupit ‘Troja’ si dhe kameramani i agjensisë së lajmeve ‘Associadet Press’ i cili përcjellë eventet më të rëndësishme europiane kinomatografike, politike, sociale dhe jo vetëm.
Producent-kameraman në ‘Associadet Press’ prej më shumë se një dekade ka ndarë lajmet dhe pamjet nga Festivali më i madh i filmit në Europë ‘Canes’, gjithashtu, me shumë përvojë edhe në festivalin e Filmit të Venecias, i cili këto ditë përmbylli edhe edicionin e radhës. Grupi ‘Troja’ ku Bajrami është gitarist u formua në vitin 1990. Të njohur për muzikën shumë unike. Florenti ka takuar me dhejtra VIP të showbiz-it, të jetës politike si dhe kulturore në një rang botëror.
Qilimi i kuq për shumë kë më shumë se i deshiruar apo edhe që pagujanë shumë për të ecur mbi të, Florenti këtë ecje e ka të zakonshme 

Comments