Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Bart van der Heuvel
Share
  • 8
  • 4 years ago
2014-07-11 De Muzikale Tijd Machine [60].

2014-07-11 De Muzikale Tijd Machine [60].

Playing tracks by

Mungo Jerry, The troggs, Jan Hammer, The Lovin’ Spoonful, Suzanne Vega and more.

De Muzikale Tijd Machine is een programma dat een reis door de tijd met je maakt van van 2 uur, Na het openings nummer zijn er De Rolator Hits waarin een nummer uit de jaren 70 en 80 centraal staat, Ook is er aandacht voor de Top 40 maar dan die van 25 jaar geleden we draaien een nummer en natuurlijk ook een nummer uit de Top 40 van vandaag, Aan het eind van het eerste uur is er tijd voor vinyl, Het tweede uur begint met een live nummer, Daarna zetten we 3 artiesten in het zonnetje die vandaag jarig zijn, Verder nog het item Beatles & Stones, De gitaar meester Jimi Hendrix komt langs en een Country & Western nummer, En daar tussen zit een hele berg muziek, als je iets wil horen dan hoor ik dat graag laat het weten via mijn Facebook pagina, ik wens je veel luisterplezier.
Vriendelijke Groet, Bart van der Heuvel.

Comments

Sjaak Verdoolaege

De muzikale tijdmachine , hardstikke leuk !