Keep up to date with every new upload!

Join free & follow balticbastian
Share
Best Of MadNes Mix

Best Of MadNes Mix

Playing tracks by

Convoi Exceptionel, Jaya The Cat, Gallowstreet, Sean Koch, Altin Gun and more.

Chart positions

This show was 4th in the global ska chart, 13th in the global punk chart, 41st in the global indie chart and 86th in the global rock chart.

Dit jaar is er geen MadNes Festival.
Daarom heb ik de organisatie van MadNes gevraagd een selectie te maken van de beste artiesten die er door de jaren heen hebben gestaan. Deze lijst heb ik verwerkt in een megamix waarin alles voorbij komt.
Mijn hemelvaartweekend, pinksterweekend, normale weekenden en vele avonden heb ik gepuzzeld, gemixt en ge-edit. Ach, wat ging ik anders doen, ik heb toch geen DJ-boekingen nu!
De audio in het begin op de beat van "Ceremony For An Ol' Lazy Dog" van Convoi Exceptionel, heb ik geript uit de instagram van MadNes. Sorry voor de slechte kwaliteit, ze zeggen: "beste MadNesvrienden, helaas moeten we concluderen dat MadNes 2020 niet door kan gaan, wij balen hier enorm van. Wij gaan er ieder geval voor voor zorgen dat MadNes 2021 de allerbeste editie ooit wordt. Dus zet 2, 3 en 4 juli in je agenda, en dan maken we er met zijn allen een grandioos feest van. Tot volgend jaar!"

Hopelijk vind je het resultaat leuk. Tot volgend jaar op MadNes!

Comments

Avatar
zonnetjeinhuis

Nice!