Keep up to date with every new upload!

Join free & follow B92
Share
Tehnopolis 81: Pixel 4 i ambijentalni Google

Tehnopolis 81: Pixel 4 i ambijentalni Google

Znali smo skoro sve, a sada znamo sve.

Pixel 4 je stigao, znali smo skoro sve o spravi za koju Google kaže da će spakovati ambijentalno računarstvo u vaš džep. Nove kamere i softver koji bi Pixel ponovo trebalo da vrati na vrh i radar koji vam omogućava da ga koristite bez dodira najvažnije su novine koje smo ovoga puta videli.

Osveženje je dobila i familija Nest uređaja kako bi se što bolje uklopila u vaš ambijent, a u drugoj generaciji vidimo nove i nadamo se bitno bolje "prave" bežične Pixel slušalice.

Odmah posle "Made by Google" događaja za 2019. seli smo pred mikrofone i skovali osamdeset prvi Tehnopolis dok je sve vruće.

Hvala na slušanju!

RSS - https://www.b92.net/podcast/tehnopolis/feed/

Comments

miloshsh
miloshsh

Detaljno pricate o manje bitnim stvarima a izbegavate ono osnovno, koliko cega i za koliko para. Novi Pixel telefoni jednostavno ne vrede te pare.

B92
B92

Pozdrav, to nije bug nego feature ;) :) Notirano svakako, pa ćemo se potruditi da uklopimo u buduće epizode. Hvala na slušanju!

- Ivan

miloshsh
miloshsh

Dobro kapiram da ne zelite da pricate o osnovnim stvarima, ali ste na kraju bukvalno u 3 recenice rekli kao toliko rama, toliko ovoga, cena toliko..