Keep up to date with every new upload!

Join free & follow AWR: Javanese / Basa Jawa
Share
  • 1 year ago
BAHASA KATRISNAN, UTEG LAN KALUMPUHAN, ING NGENDI PANJENENGAN YEN DINO KIAMAT RAWUH

BAHASA KATRISNAN, UTEG LAN KALUMPUHAN, ING NGENDI PANJENENGAN YEN DINO KIAMAT RAWUH

JAVSL_VOHX_20171011_4

Comments