Don’t miss the next upload by UGD FM!

Join free & follow UGD FM to be the first to hear it.

Join & follow
  • 79
  • 7 years ago
24:27
Share
Ja sakam Makedonija

Ja sakam Makedonija

Playing tracks by

UGDFM.

„Ја сакам Македонија“ е емисија во која Македонија е изложена низ хуманистички пристап, во кој се расправа за Македонија, за природата и потеклото, за убавината, за духовната моќ, за слободните луѓе...
Се емитува секој понеделник од 15 до 16 часот

Comments