Radio drama „Slucajno“ by Theatra

Radio drama „Slucajno“ by Theatra

2,258 plays2,258
Uploaded 10 years ago10 years ago
30:30
Radio drama „Slucajno“ by Theatra
Theatra profile image

Theatra

www.theatra.mk

Еклектичен поглед, лавиринт од слики и метафори, мирисот на реалноста, брутално и чудно и вистинито..
Експлицитна содржина и јазик.

автор на текст: Дарко Лешоски

драматизација: Билјана Радиноска и Сашо Димоски
режија на звучна слика: Зоран Чаневски - Чане
водител: Горјан Милошевски

играат: Марија Зафирова и Васил Зафирчев

Секаде театар!

Tracklist

Playing tracks by James Blake.

Comments

Avatar