Radio drama „Peperutka“ by Theatra (vol.2)

Radio drama „Peperutka“ by Theatra (vol.2)

2,026 plays2,026
Uploaded 11 years ago11 years ago
24:06
Radio drama „Peperutka“ by Theatra (vol.2)
Theatra profile image

Theatra

www.theatra.mk Theatra ви претставува нов драмски импулс. Секоја недела во 22 часот, на Радио МОФ, е термин кој го посветивме на радио драмата. Со намера да се драматизираат смели и свежи текстови нашиот театар ги носи до сите вас. Театарот излегува од своите рамки. Сцената е сега предмет на вашата имагинација. Преку своите звучни изданија, Theatra ве води низ еден лиричен и интуитивен циклус на драмски продукции.

Секаде театар!

Премиера на „Пеперутка“, радио драма (vol.2)

Автор на текст: Сашо Димоски
Читаат: Васил Зафирчев и Марија Зафирова
Pежија на звучна слика: Тања Рибарска

Tracklist

Playing tracks by Theatra.

Comments

Avatar