radio drama „Peperutka“ by Theatra (vol.1)

radio drama „Peperutka“ by Theatra (vol.1)

4,428 plays4,428
Uploaded 11 years ago11 years ago
18:26
radio drama „Peperutka“ by Theatra (vol.1)
Theatra profile image

Theatra

www.theatra.mk

Theatra ви претставува нов драмски импулс. Со намера да се драматизираат смели и свежи текстови нашиот театар ги носи до сите вас. Театарот излегува од своите рамки. Сцената е сега предмет на вашата имагинација. Преку своите звучни изданија, Theatra ве води низ еден лиричен и интуитивен циклус на драмски продукции.

Секаде театар!

Премиера на „Пеперутка“, радио драма (vol.1)

Автор на текст: Сашо Димоски
Читаат: Васил Зафирчев и Марија Зафирова
Pежија на звучна слика: Тања Рибарска

Tracklist

Playing tracks by Avtor Sasho Dimoski; citaat Marija Zafirova i Vasil Zafircev.

Comments

Avatar
Dragi Nedelchevski

Немам зборови! Одушевен сум! Браво за сите кои ова го напишаа, смислија, реализираа и споделија со нас!