Keep up to date with every new upload!

Join free & follow THEPORT.AL (Portal Durres)
Share
  • 7
  • 1 year ago
ANONIM-11-Biblioteka e Qytetit te Durresit

ANONIM-11-Biblioteka e Qytetit te Durresit

Playing tracks by

Inna and Stefflon Don.

Emisioni: Anonim
Tema:Biblioteka e Qytetit te Durresit
Nr.11
➡ Emisioni Anonim sot ne oren 21:00 do te trajtoje çeshtjen e Bibliotekes Publike Durres 📚, njera nga prioritet e Kontrates Sociale per Rinine 2015.
Ju ftojme te ndiqni intervisten me bibliografen e Bibliotekes znj.Teuta Dhima.
📌"Nje qytet quhet i zhvilluar kur ka nje biblioteke dinjitoze dhe te pasur." 📖
📢 www.theport.al 🎧🎼🎶

Comments