Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Kilabau Podcast
Share
Electric Castle Festival DJ Contest – Lee View

Electric Castle Festival DJ Contest – Lee View

Playing tracks by

Lee View, Ø [Phase] and Bryan Zentz.

Lee View a.k.a. Liviu Marinescu 11.09.1985
Constanta Romania
Pasionat de tehnologia de profil, imbina in seturile sale hibrid, productiile proprii cu diferite track-uri din sfera muzicii techno.
Prezent in ultimii ani cu rezidenta la clubul Hangout Movement (Constanta) si cu diferite aparitii in cluburile bucurestene Modern, Control etc. si pe scena festivalurilor anuale de sezon, precum Marea cu Sarea (2010/2011/2012/2013) si Odata (2011/2012).
In 2011 pune bazele proiectului intitulat Kilabau Techno, proiect bazat pe comunitatea techno locala, ce include o serie de inregistrari audio/video, petreceri si evenimente sub numele de Kilabau Techno Night, unde au fost prezenti The Model, Lektronikumuz, precum si alti artisti de pe scena locala. (https://www.facebook.com/KilabauTechno)
Anul 2013 aduce primul realease semnat Lee View, la label-ul constantean Paranoia13, si o colaborare cu un label de profil din strainatate, materialul urmand a fi lansat in cursul anului 2014.

Comments

Aftene Andu

Livache nu se joaca!

Popa Mihai

Perfect ! bvo ! :)

Alida Ionescu

Asa DA!!!! AYEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! AWESOME SOUND!!!

ETHERNAL (M. Yordanov)

nice vibes dude :)

Kilabau Podcast

ty !

Trick Patrick

kilabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau

Kilabau Podcast

Nu vreau sa par arogant, dar daca stai mai bine sa te gandesti, tot dupa logica ta, si eu am facut o selectie, nu in piesele altor artisti intradevar ci intr-o varietate de sunete, sample-uri proprii ;) Tot dj set se numeste daca imbini 2 track-uri de la inceput-sfarsit sau daca imbini o varietate de loop-uri, asta tinand cont binenteles de tehnica prin care o faci, in cazul meu de fata, dj-set. Multumesc frumos pt. parerea ta ! succes si tie!

IVN
IVN

Nu vreau sa par foarte hater, dar din moment ce acestea sunt piesele tale, selectia este egala cu 0. Asa puneam si eu 8 piese de la 1 artist :)))) good luck anyway

Domnul Boboc Florin

Nu vreau sa par foarte hater, dar cand "deveneai tu pasionat", Livache rupea scenele. N-ai idee cu cin te pui :))

Succes!

SHVR (ShiveR)

now kiss! :))

Kilabau Podcast

Va multumesc la toti pt. suport ! :)

Lidia Gabriela

mult succes!:)

Pericle Irfan Vuap

late night madness !