Keep up to date with every new upload!

Join free & follow GuerrillaDeDimineataOfficial
Dan Alexe, Guerrilla de Dimineata, luni, 21 mai 2018

Dan Alexe, Guerrilla de Dimineata, luni, 21 mai 2018

Uploading Dan Alexe, Guerrilla de Dimineata, luni, 21 mai 2018

Comments

Alin Jacob

Trist personaj, Dobrovolski.

Petrina Calota

Cat de pueril si ridicol esti, Dobro. Trist

Petrina Calota

Ce comportament pueril, Dobro. O dezamagire.

florinD
florinD

Era prin Japonia frumos ododo

Cristiana Georgescu

cu toate derapajele sale, aveam o parere buna despre Dobro. Dupa emisiunea asta si-a aratat limitele...

Ciprian Radu

Agreed !

Cristone
Cristone

Statul paralel=Dragnea si compania care se bat cu DNA si compania. Unii sunt stat paralel pentru ceilalti. O sa intelegem in curand treaba asta. A alege sa sustii o tabara, te transforma in paralel.
Eu as vrea sa ii vad pe toti la mititica.

Cristian Niculae

Ideea e ca fara foc nu iese fum. Din ce in ce mai multi oameni au impresia ca Guerilla s-a transformat intr-o chestiune care incearca sa minimizeze balariile PSD. Nu e evident decat daca esti atent. Daca ar deveni evident, treburile ar deveni mult mai serioasa. Cum scriam aci, http://blog.cristianniculae.com/2018/05/20/radio-guerilla/, ascultatorii Guerilla sunt destul de inteligenti incat sa isi dea seama ca exista derapaje. Bine ca sunt mai multe emisiuni acum.

andreiamir

Dobro ăsta e chiar prost.

Ciprian Mocanu

Peste tot media se rupe in doua, trei , patru parti ... cat e nevoie . Publicul cauta doar ce-l intereseaza si ii suna bine, vrea sa asculte o singura melodie . Jurnalistii si in general representatii media sunt simpli angajati, atunci cand vor fi finantati DIRECT de ce cei ii asculta, abia atunci o sa aiba vreo sansa sa practice jurnalism ca la carte, in rest e doar munca la comanda, simpli executanti de ordine ...

RadioGuerrilaPodcasts

prietene, RG este -poate - SINGURUL post care se finanteaza excusiv pe audiente. deci este platit DIRECT de catre ascultatori.
Sunt curios cine, in mintea ta si a hater-ilor de Dobro si RG le da acestora ordine. Altfel, sper sa urmezi tratmentul prescris.

Lucian Dobrovicescu

Finalul este extrem de interesant. Rănit în orgoliu, Dobrovolschi se pișă pe ce a iubit, pentru că ceea ce a iubit nu l-a mângâiat. Să-i spui lui Dan Alexe după ce i-ai citit cartea și mai ales după ce ai lăudat-o, după ce ai iubit-o efectiv că n-ai s-o mai iubești îl devoalează pe Dobrovolschi ca pe un isteric, care, după ce s-a prins că a greșit stupid cu statul paralel, distruge totul prin casă, vrând să acopere prostia. Statul paralel e o prostie comparabilă cu ”americanii n-au fost pe Lună ci într-un studio la Hollywood”.

Ioan Catalin Frandes

excellent!

Cristone
Cristone

M-am apucat de curand de un sport: trasul cu arcul. Exista niste arcuri foarte precise, cu care e greu sa nu nimerestitinta. Uneori, arcasii intra intr-o faza in care nu mai sunt capabili sa o nimereasca desi acest lucru nu se mai intampla. Se numeste, daca nu ma insel, target panic. Solutia pentru a depasi aceasta perioada este sa iei o pauza si sa faci altceva. Cred ca in cazul lui Dobro, de altfel un tip inteligent, asta ar fi solutia. Poate nu isi da seama ca vorbeste laudativ la adresa PSD. Are si scurte momente in care loveste usor in ei, dar asta face parte din calea pe care a ales-o. Poate dupa pauza, realizeaza ca nu e OK sa incerci sa scoti lucruri bune dintr-o clica de nenorociti care au dus tara unde e acum. Pe de alta parte, Dobro nu trebuie facut exponentul Guerilla. Daca ar fi asa si singurul om care conteaza intr-o institutie este compromis, toata institutia are mult de lucru pentru as-i mentine pozitia. "Eu vreau sa vorbim despre MINE si despre Guerilla! MINE e cu litere mari si audio. E o problema acolo.