Keep up to date with every new upload!

Join free & follow GuerrillaDeDimineataOfficial
Share
Dan Alexe, Guerrilla de Dimineata, luni, 21 mai 2018

Dan Alexe, Guerrilla de Dimineata, luni, 21 mai 2018

Uploading Dan Alexe, Guerrilla de Dimineata, luni, 21 mai 2018

Comments

Gabriel Dogaru

ei, de asta nu mai ascult eu guerilla de ceva timp, penibil dobro

DAN231
DAN231

Bai frate, nu-mi vine sa cred cat de penibil a devenit Dobro, candva ascultam cu nesat emisiunile lui cu Exarhu. Azi maine o sa mearga la Gadea sa ne spuna despre statul paralel. Dan Alexe , respect, a fost 5-0 in deplasare.

Alexandru Vegh

dobrovolschi nu dezminte nimic

Alin Jacob

Trist personaj, Dobrovolski.

mikeraspan

"Nu stiu ce este statul paralel dar eu vorbesc despre el" ce duma de papagal ignorant :)))))). Si in comentarii mai jos persoana din spatele contului guerrilla e disperat/a sa stearga si sa spele cu buretele cacaturile scuipate de dobro. Absolut hilar!
Ador de asemenea cum incearca sa se spele de orice urma de responsabilitate.
BAI BOULE, lucrezi la un post radio, ai o mare responsabilitate in cea ce priveste porcariile care-ti ies pe gura. Esti inimaginabil de prost si needucat.

florinD
florinD

Era prin Japonia frumos ododo

Cristiana Georgescu

cu toate derapajele sale, aveam o parere buna despre Dobro. Dupa emisiunea asta si-a aratat limitele...

Ciprian Radu

Agreed !

Cristone
Cristone

Statul paralel=Dragnea si compania care se bat cu DNA si compania. Unii sunt stat paralel pentru ceilalti. O sa intelegem in curand treaba asta. A alege sa sustii o tabara, te transforma in paralel.
Eu as vrea sa ii vad pe toti la mititica.

Cristian Niculae

Ideea e ca fara foc nu iese fum. Din ce in ce mai multi oameni au impresia ca Guerilla s-a transformat intr-o chestiune care incearca sa minimizeze balariile PSD. Nu e evident decat daca esti atent. Daca ar deveni evident, treburile ar deveni mult mai serioasa. Cum scriam aci, http://blog.cristianniculae.com/2018/05/20/radio-guerilla/, ascultatorii Guerilla sunt destul de inteligenti incat sa isi dea seama ca exista derapaje. Bine ca sunt mai multe emisiuni acum.

Ciprian Mocanu

Peste tot media se rupe in doua, trei , patru parti ... cat e nevoie . Publicul cauta doar ce-l intereseaza si ii suna bine, vrea sa asculte o singura melodie . Jurnalistii si in general representatii media sunt simpli angajati, atunci cand vor fi finantati DIRECT de ce cei ii asculta, abia atunci o sa aiba vreo sansa sa practice jurnalism ca la carte, in rest e doar munca la comanda, simpli executanti de ordine ...

RadioGuerrilaPodcasts

prietene, RG este -poate - SINGURUL post care se finanteaza excusiv pe audiente. deci este platit DIRECT de catre ascultatori.
Sunt curios cine, in mintea ta si a hater-ilor de Dobro si RG le da acestora ordine. Altfel, sper sa urmezi tratmentul prescris.