Keep up to date with every new upload!

Join free & follow Deliaje
Share
  • 1 year ago
Film Kinema- Ditët e Tetorit Gjerman, skandali Weinstein, filmat më të ndjekur në kinematë tona

Film Kinema- Ditët e Tetorit Gjerman, skandali Weinstein, filmat më të ndjekur në kinematë tona

Playing tracks by

Frank Sinatra and Kelly Clarkson.

Film-Kinema, dt. 11.10. 2017. Ditët e Tetorit Gjerman, skandali Weinstein, filmat më të ndjekur në kinematë shqiptare dhe filmat e rinj në kinematë botërore.

Comments