Keep up to date with every new upload!

Join free & follow DJ Bass
Share
Another Egg From DJ Bass 09-2010

Another Egg From DJ Bass 09-2010

Playing tracks by

Titels, Aanvraag, Absoluut, Zin , Hoor and more.

Mixed from vinyl. All quality tunes from the years 1989-2006 (about), most classics. It's a 80 minutes-mix exactly a full CD. Interest for the file to burn my mix on CD? Send me a message. First listen!! N'joy!! ;-)

Comments

Ilja Rex Ijsendijk

:-) ieder zijn meug .. vroeger was ik hippy, soulknakker, rocker flower power, daarna houser en meer rocker. Ik ben de waak gewend van 1991 -1997 <3 ennuh, nix mis met je mixjes

DJ Bass
DJ Bass

Waak weet ik van je! Ik was er ook van pak 'm beet 93 tm 97-98. Wellicht elkaar gezien daar. Zelfs nog meermalen op afters gedraaid daar! ;-)

Ilja Rex Ijsendijk

alle mellow is over het algemeen lekker, doch house (mijn pers, mening) is iets anders dan dit wat ik dancemusic/clublife noem. Disco houdt niet van hard (rock/house) en om geschillen te voorkomen noemen we het pop music en dat andere net als in de '60s alternatieve muziek en die 'alternatieve' house die veel mensen WOW vinden, lopen mellow/discogangers weg. O.K. ik heb ook mijn grenzen; Thunderdome Multigroove & Sporthallen Zuid gaat mij te ver, maar ook 'alternatief' en terdege wel house. Dan hoor i liever dit, maar hier kan ik niet fat op dansen if u know what I mean en ja, klinkt lekker thuis, maar wil het niet midden in de nacht op de dancefloor horen ;-)

DJ Bass
DJ Bass

Thnx voor je comment Ilja!! Tsja, ik kan nooit iedereen bekoren. Maar als ik je goed begrijp is dit toch te low tempo voor je bij het uitgaan. Grappig, verderop in deze mix raakt ie voor mijn gevoel m'n grenzen qua tempo. Zeker de laatste paar jaar zit ik deeper en dus lager in BPM. Deze mix is alweer 5 jaar oud.
Luister lekker m'n werkjes verder! ;-)

Patrick Vermeulen

gewoon weer lekker bezig,bass-man.keep this shit coming....pls