Keep up to date with every new upload!

Join free & follow AmsterdamFM
Share
Paperback Radio met Marianne van Betten 31-8-18

Paperback Radio met Marianne van Betten 31-8-18

Frans vd Beek in gesprek met Marianne van Betten. Zij is de jongste telg uit een Rooms-Katholiek Haags gezin met 23 kinderen. Haar vader stierf toen zij 1,5 jaar was en zij ging op zoek naar het familieverhaal. Het verzwegen roomse gezinsleven achter de voordeur, en ook over jaloezie, samenhorigheid, liefde en plezier. Verkrijgbaar via Uitgeverij Ekstreem ( www.uitgeverij-ekstreem.nl) en in de reguliere boekhandel.

Comments

Avatar
stefan_davids66

Ik ben in mijn jeugd regelmatig met Leonie van Betten opgetrokken die mij als oudere dame van de sigarenzaak regelmatig meenam naar de Kerk aan het Westeinde (onder de Spaanse poort), waar ze zelf bijna woonde. Toevallig plukte ik een achtergelaten maandblad "KERK in Den Haag" uit de tram en las een interview van Marianne met Irna van der Werke.
Ik zou graag een keertje met Marianne spreken, zoals ik dat in het verleden ook met haar mindervalide broer, zus die kloosternon was en broer uit Amerika (schoolhoofd) heb gedaan in mijn jeugd. Door een verhuizing helaas contact verloren met Leonie en zeer verrast dit artikel te zien.
ik ben te contacten via stefan.davids66@gmail.com