«Το μεγάλο θαύμα του Γέροντα Εφραίμ στην Αμερική και  η  συγκλονιστική προφητεία του για την Ελλάδα»

«Το μεγάλο θαύμα του Γέροντα Εφραίμ στην Αμερική και η συγκλονιστική προφητεία του για την Ελλάδα»

Με κέντρο την Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα ο Γέροντας Εφραίμ έχει δημιουργήσει είκοσι μια μοναστικές αδελφότητες με σπουδαίο ιεραποστολικό έργο, σε τεράστιες εκτάσεις από 400 έως 1500 στρέμματα, ενώ οι προτάσεις για προσφορές γαιών συνεχίζονται ακόμα και από ετερόδοξους και αλλόθρησκους και υπάρχει η προοπτική για ίδρυση και άλλων Ιερών Μονών.
Το επίτευγμα αυτό είναι από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στην Παγκόσμια ιστορία! Ο Γέροντας πρόσφερε δωρεάν τον ξεχασμένο Χριστό της Ορθοδοξίας στην Αμερική και ο κόσμος, φωτισμένος από τον Θεό, τον αγκάλιασε και τον ενίσχυσε!
Εξίσου όμως σημαντικά είναι αυτά που μας λέγει ο γέροντας Εφραίμ για τη δική μας πνευματική αφύπνιση: «Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες: Προσέξτε την ψυχή σας, μαζευτείτε και δώστε τον αγώνα σας! Να κάνετε καθαρή εξομολόγηση με ευλάβεια. Να είστε προσηλωμένοι στα πνευματικά σας καθήκοντα και να συμμετέχετε στα Μυστήρια της Εκκλησίας ανελλιπώς κυρίως με Εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία»!

Comments

kipousr
kipousr

ΚΑΛΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ
ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ? ΚΗΠΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Nomikos Koullias

Πολυ ομορφο ! Ευχαριστουμε ! :)

Άγιος Πατροκοσμάς

Σας ευχαρστούμε θερμά!