Retry×

Never miss an upload by WestfrontFamily again!

Join free and follow activity from WestfrontFamily on Mixcloud

WestfrontFamily Profile Image

WestfrontFamily

Play All
Following
Follow
Share
Ieper — Belgium
Westfront Family werd eind 2010 opgericht door Tiemo Plaetevoet (Sir Fheeta) en Benny Degrendel (DJ DaSenior). WFF is een soundsystem die terug gaat naar de originele roots van het gegeven.. Wij bouwen op respect en liefde voor de muziek.. De verdere bezetting in de soundsytem bestaat nog uit Ettehad Arash (Dj D-Selectah) en Hachem Yaghi (Kalachem) .

DaSenior en D-Selectah zijn DJ's die meerdere genres meester zijn.. Van dancehall tot hiphop; Reggae tot Roots; Dubstep en Drum & Bass en alle sub-genres ertussen.. Draaien met Serato Scratch en Serato Itch (Vestax VCI-300).

Sir Fheeta is een oude bekende in het Ieperse. Na een hele tijd solo te gaan heeft Fheeta beslist dat het terug tijd word om opnieuw sterk en als een hecht blok naar buiten te komen.. Nieuwe nummers, een nieuwe backin-band en het oprichten van een eigen soundsystem, productiehuisje en recording studio....

Like Mixcloud on Facebook

Oh snap, there was a playback error!

Press play to try again.

Streaming on Mixcloud requires Flash!

You can get it here.

[[player.currentCloudcast.title]]
By Follow
Comment submitted
0:00:00
-0:00:00
Due to licensing issues in your country it will not be possible to seek backwards. Due to licensing issues in your country it is not possible to seek backwards. Why is this?
by   — BuyStarting in ...
NEXT
To add Cloudcasts here use the buttons marked  
[[cloudcast.title]]
By
[[playerQueue.upNext.nextCloudcast.title]]
By