Retry×

Never miss an upload by DJ Q again!

Join free and follow activity from DJ Q on Mixcloud

DJ Q  Profile Image

DJ Q

Play All
Following
Follow
Share
Netherlands

Quarles van der Mije ook wel bekend als DJ Q is geboren in Haarlem. Sinds zijn kinderjaren heeft hij al gevoel voor ritme en muziek, wat steeds uitgebreider werd. Vanaf zijn 10e jaar wist hij al dat hij een beroemde dj wilde worden.

DJ Q is vaste dj op het tienerfeest de Tienerparty in Leidschenveen, een feest voor jongens en meiden wat iedere laatste vrijdag van de maand gehouden wordt. En draait hij iedere maand op de Tienerdisco in Ypenburg. Ieder jaar met koninginnedag staat hij op het Oranje feest op het Schelpenhof in Leidschenveen, waar hij ieder jaar erg naar uit kijkt.

Sinds 2011 is hij begonnen met het produceren van latinhouse. In 2013 heeft hij een goed en muzikaal jaar gehad en heeft hij een track genaamd 'Baile' op het label Bongo Tone staan. Hij vindt het maken van muziek zo leuk, omdat je je eigen melodie├źn kan maken. Zijn passie is om muziek te draaien, en zelf muziek te maken.

Oh snap, there was a playback error!

Press play to try again.

Streaming on Mixcloud requires Flash!

You can get it here.

[[player.currentCloudcast.title]]
By Follow
Leave a comment
Comment submitted
0:00:00
-0:00:00
Due to licensing issues in your country it will not be possible to seek backwards. Due to licensing issues in your country it is not possible to seek backwards. Why is this?
by   — BuyStarting in ...
NEXT
To add Cloudcasts here use the buttons marked  
[[cloudcast.title]]
By
[[playerQueue.upNext.nextCloudcast.title]]
By